x

Putte I Parken med ny festival – i Stockholm

Putte I Parken med ny festival – i Stockholm

Vanligtvis äger Putte I Parken rum i Karlstad, men i år utökar gratisfestivalen med en festival i Kungsträdgården i Stockholm.

Putte I Parken grundades redan 2008 i Karlskoga för att sedan förflytta sig till Karlstad 2012. Väl i Karlstad har festivalen lyckats med tre framgångsrika år och nu har festivalen även förlängt avtalet med Karlstad kommun för tre år till för festivalen Putte i Parken. Förra året var första året som Putte I Parken erbjöd besökarna gratis entré.

– Vi hade stått och stampat och såg att festival-Sverige behövde något nytt. En förändring helt enkelt, säger Niclas Lagerstam som är festivalgeneral i ett pressmeddelande. 

Putte I Parken i Kungsträdgården i Stockholm sker under två dagar, 24 och 25 juli och erbjuder ungefär sex till åtta konserter per dag. Det ska byggas upp ett festivalområde där det kommer finnas servering av diverse mat och dryck, utställare och försäljare. Det ska även finnas ett område speciellt för barn med olika aktiviteter.

– Det känns helt fantastiskt att göra det här och ta ytterligare ett steg med Putte I Parken. Det blir lite som att flytta delar av festivalen i Mariebergsskogen, Karlstad till Kungsträdgården i Stockholm, säger Niclas Lagerstam i ett pressmeddelande.

Än så länge har inga artister presenterats för utökningen av Putte I Parken.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA