x

Se Far & Son (& Jesus?) tala ut om kyrkoskandalen

Se Far & Son (& Jesus?) tala ut om kyrkoskandalen

Ingen har väl missat att Frej Larsson och Simon Gärdenfors från rapduon Far & Son gjorde ett besök på högmässan på Växjö Domkyrka under påskdagen den femte april. Visiten blev ganska dramatisk då Jesus!, plötsligt klev in i kyrkan bara för att en kort stund senare bli utslängd från den pågående mässan. Men var det verkligen Jesus eller en utklädd Frej Larsson?

I förrgår gjorde samma Jesus i alla fall ett besök på en radiostation för att reda vad som egentligen hände och varför.

– Jag var tillbaka, det första man gör när man kommer tillbaka efter 2000 år är att man försöker hitta sin församling och stift. En plats där man hör hemma, säger Jesus i intervjun.

– Jag skulle gå fram till biskopen och ge honom det glada meddelandet att jag är tillbaka. Men när jag var bara några meter från vänder han mig ryggen och jag blir nedbrottad av kyrkovakten och två starka kristna män.

Frej Larsson förnekar att det skulle vara han som varit utklädd till Jesus.

– Vi är i Växjö för att öppna en restaurang och gick i kyrkan. När biskopen sagt "Jesus är uppstånden" för tredje gången öppnas dörren, och in strider Jesus som blir nedbrottad av starka, kristna män inför publiken. Det var många i kyrkan som blev besvikna, de hade väntat på Jesus återuppståndelse, berättade Frej Larsson till Expressen efter händelsen.

Se intervjun här:

 

 

 

Jesus från Nasaret och Simon G från Far & Son i radiointervju efter kyrkoskandalen. Vad hände? Varför? Vem ska ställas...

Posted by Far & Son on den 8 april 2015

 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA