x

Dans Dakar med nytt släpp

Dans Dakar med nytt släpp

I år firar Dans Dakar fem år och det firas med att utöka festivalen till två dagar och att göra en jämställd festival. I dag står det klart att Silvana Imam och Joy ska spela på festivalen som äger rum i Stockholm 21 och 22 augusti.

Silvana Imam kommer göra sin enda spelning i Stockholm på Dans Dakar. Hon nominerades till tre Grammisar och i två kategorier på P3 Guld och vann Nöjesguidenpriset för årets musik. Hon har rötter i både Syrien och Litauen och kommer snart att släppa sin efterlängtade EP. Se videon till Silvana Imams låt Silverlinan. 

Malmöbördiga Joy har tidigare samarbetat med bland annat Linda Pira, Lorentz och Timbuktu och tagit plats på den svenska hiphopscenen. Nu står det klart att hon kommer spela på sommarens Dans Dakar. Se videon till låten Ingen Hejd

Klara för Dans Dakar sedan tidigare är Giorgio Moroder, Diplo, Dillon Francis, Flosstradamus, Beatrice Eli, Jonas Rathsman, Linny Hex, Y+M, Fjäder, Maya Jane Coles, Sven Väth, Monika Kruse, Gorgon City, Marika Rossa och La Fleur.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA