x

’’Som att dansa och gråta på samma gång’’

’’Som att dansa och gråta på samma gång’’

Erik Hassle har det varit lite tyst om de senaste åren. Han har bott i Los Angelses i två år nu, men växte upp i Bie i Katrineholms kommun. Senaste skivan han gav ut var We Dance 2012. Nu är sångaren tillbaka med singeln och videon till No Words, och vi står för premiären!

– Jag skrev låten för två år sedan, det var en sorglig låt rent textmässigt eftersom den handlar om den press och de begränsningar vi ibland utsätter oss själv för i relationer, men samtidigt var jag kär och kände sådan eufori av den kärlek som bubblade i kroppen så musiken blev glad. Som att dansa och gråta på samma gång. Som disco. Videon är gjord i samma anda, säger Erik Hassle till GAFFA. 

Till hösten är det dessutom dags för Erik Hassle att släppa sitt femte album och kommer i maj att köra en Sverige-turné. Han har precis avslutat en turné tilsammans med The Broods  på den Nordamerikanska östkusten och ska snart köra en USA-turné som support till Twin Shadow.

Se den dansanta videon till No Words med en Erik Hassle i tårar, men trots det så dansar han.

– Jag älskar den här videon så mycket, inte bara för att vi spelade in den i mitt egna kök i Beachwood, utan också för att det var disco med mjöl och deg och att jag fick välta ner allt och dansa runt i det, otroligt skön upplevelse som jag gärna gör om och om igen.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA