x

Oasis återförenas?

Oasis återförenas?

Gallagher-bröderna splittrade det ikoniska britpopbandet Oasis 2009, men nu verkar det som att de i alla fall pratar med varandra och ett rykte säger att de planerar att jobba ihop igen, uppger brittiska The Daily Mirror.

De bråkande bröderna Noel Gallagher och Liam Gallagher sågs tillsammans förra veckan och det sägs att de har tagit det första steget mot en återförening. Avslöjandet kom från The Daily Mirror och nu har all brittisk musikpress hakat på. En källa till den brittiska tidningen hävdar att bröderna har begravt stridsyxan.

– Noel och Liam är tillbaka och redo att börja om på nytt. Ingenting är skrivet i sten, men det är lite vad du kan kalla ett "gentlemen's agreement" mellan bröderna. Trots allt är de familj och vad som än har hänt tidigare kan därför lösas, de är väldigt nära varandra under all ilska, säger en källa till The Daily Mirror.

Liam Gallagher verkar vara mest tänd på att börja spela ihop igen eftersom han vill bygga upp sin karriär igen. Han har lidit av problem i sitt privatliv och i sitt Beady Eye som försvann.

– Han är redo för att försöka lösa alla problem bröderna emellan för att få dem att spela ihop igen, särskilt nu när Beady Eye splittrades, säger The Daily Mirrors källa.

Pengarna är tydligen också en rätt viktig fråga.

– Om jag någonsin skulle göra det här skulle det bara vara för pengarna, säger Noel Gallagher i en intervju med Rolling Stone. Skulle jag göra det för välgörenhet? Aldrig, vi är inte den typen av människor.

Bli nostalgisk och se videon till Don't Look Back In Anger.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA