x

Eminem på 40 olika sätt

Eminem på 40 olika sätt

Anthony Vincent är tillbaka. YouTube-fenomenet som blivit känd för att riva av låtar där han byter musikstil var tionde sekund, vilket ger ungefär 20 stilar per framträdande. Men för att fira sin tjugonde video tar han nu steget längre. Denna gång levererar han en Eminem-låt i inte mindre än 40 olika stilar! Låten Rap God har han valt eftersom den är nästan sju minuter lång – och mycket efterlängtad av fansen. Den långhåriga stjärnan kastar sig tvärt från stilen som Björk till Slipnot vidare till Justin Timberlake och Aqua. Det går snabbt och det är roligt. 

Även om Anthony Vincent har blivit framgångsrik på sociala medier är det inte kändisskapet som driver honom. Han uppskattar uppmärksamheten och allt beröm men menar att hans videos har ett högre syfte. Nämligen att få fansen att upptäcka ny musik och nya stilar.

"Jag älskar att människor kan prata om Frank Sinatra, Type O Negative och Tech N9ne samtidigt. Om jag kan bidra till att fjortonårig tjej googlar på Type O Negative så det är galet" har han sagt till Rolling Stones.

För att följa Anthony Vincents kanal - klicka här 

Se hans nya tolkning av Rap God här:

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA