x

Fler till Putte i Parken

Fler till Putte i Parken

Gratisfestivalen Putte i Parken anordnas i Mariebergsskogen i Karlstad 2 till 4 juli och nu står det klart att line-upen utökar med två artister till. Det rör sig om Timbuktu & Damn! och Hoffmaestro.

Timbuktu ligger bakom flera hyllade skivor, bland annat de tidiga plattorna The Botten Is Nådd och Alla Bill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö. Nu tar han med sig sina kamrater i Damn! och besöker Karlstad för en festivalspelning.

– Timbuktu är en grym artist och förebild, självklart ska han komma tillbaka till oss i sommar. Tillsammans med Damn! så kommer det att bli en otrolig show i Mariebergsskogen, säger Niclas Lagerstam som är festivalgeneral i ett pressmeddelande.

Elvamannabandet Hoffmaestro har under många turnéer skapat ett gott rykte om att de är ett grymt liveband. Med låtar som Highway Man och Young Dad ger de en gedigen scenshow.

– Vi är väldigt exalterade över att Hoffmaestro kommer till oss i Mariebergsskogen i sommar. Hoffmaestro spelade på Putte under de tre första åren i Kalskoga och nu tyckte vi att det var dags att göra debut hos oss i Karlstad. Det är helt klart ett liveband som man inte vill missa, det kommer bli ett grymt drag, säger Niclas Lagerstam i ett pressmeddelande.

Här är resten av line-upen:

Tove Styrke
Markus Krunegård
Silvana Imam
Beatrice Eli
Elin Ruth

Fler band utlovas.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA