x

Dolores Haze, Little Jinder och Rebecca & Fiona i samarbete

Dolores Haze, Little Jinder och Rebecca & Fiona i samarbete

Under gårdagen twittrades det om och lades ut bilder på Dolores Haze, Little Jinder och Rebecca & Fiona och att de befann sig i en studio tillsammans. Det här är nu bekräftat.

– Vi hängde igår i en studio på Lidingö för att vi under en längre tid har velat lära känna varandra bättre än bara genom sociala medier. Vi käkade chips och godis hela dagen och så började vi jobba lite, säger Groovy Nickz från Dolores Haze till GAFFA.

 

❤️ @doloreshazeband

Ett foto publicerat av Rebecca & Fiona (@rebeccafiona)

 

Än så länge finns det inget namn på vad som skapades under gårdagen, men det kommer att vara på engelska och det finns potentiella titlar redan nu.

– Vi är i stort sett klara, vi är typ värsta supergruppen, alla tycker om det vi gjorde igår och det kommer nog ut ganska snart. Vi vet inte vad det ska heta än, men det finns flera förslag i texterna som skrevs, säger Groovy Nickz.

Mer än så kunde inte Dolores Haze-frontaren säga, men det är något att verkligen se framemot. Samarbetet är alltså mellan houseduon Rebecca & Fiona, popundret Little Jinder och noiserockarna i Dolores Haze.

– Vi hade en så skön dag tillsammans, hoppade studsmatta, drack läsk och började skissa på det här som vi är ganska klara med, säger Groovy Nickz.

 

❤️❤️❤️

Ett foto publicerat av DOLORES HAZE (@doloreshazeband)

 

Little Jinder började sin karriär med att sjunga på engelska, men gick över till svenska förra året med skivan Vita Bergens Klockor.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA