x

Kvinna stämmer house-stjärna för bruten nacke

Kvinna stämmer house-stjärna för bruten nacke

Steve Aoki är känd för sina energifulla och spektakulära konserter. Han hoppar högt, kastar sig in i publikhavet och skriker väldigt frekvent. Under en spelning på Hard Rock Hotel i San Diego 2012 hände det något som han nog inte riktigt väntade sig. Nu har Brittany Hickman gått ut med sin skräckhistoria från spelningen eftersom hon inte vill att fler ska bli skadade på samma sätt som hon blev.

För tre år sedan var Brittany Hickman på en spelning i San Diego där den välkända DJ:n Steve Aoki spelade. Han klättrade upp väldigt högt och kastade sig ut på en uppblåsbar flotte som Steve Aoki hade placerat ute i publikhavet där Brittany Hickman stod. Hon stod alltså precis under flotten när Steve Aoki landade på den vilket gjorde att hon tappade medvetandet och i efterhand upptäckte att hennes nacke var bruten.

– Jag var fast under flotten eftersom de hade kastat ut den precis där jag stod, mina vänner berättade i efterhand att han landade i flotten och mitt på mitt huvud och jag blev medvetslös, säger Brittany Hickman till ABC 10 News.

Nu, tre år efter händelsen, stämmer Brittany Hickman både Steve Aoki och Hard Rock Hotel i San Diego, det var där spelningen ägde rum.

– Lita inte på att bara för att du har en biljett till en konsert att du ska få skydd från artisten eller lokalen, säger Brittany Hickmans åklagare Jeremiah Lowe till ABC 10 News.

Steve Aokis advokater har bekräftat stämningen och att den ska tas upp i domstol den 28 augusti och ville enligt ABC 10 News inte kommentera mer. 

Se nyhetsinslaget från ABC 10 News här.

 

Steve Aoki har även själv brutit nacken när han hoppade från en studsmatta under en spelning i Puerto Rico för ett par år sedan. Se videon nedanför.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA