x

Spotify i förändring – här är alla nyheter

Spotify i förändring – här är alla nyheter

Musiktjänstgiganten Spotify har nu lanserat ett helt gäng nya uppdateringar för att användaren ska få möjlighet att lyssna på den perfekta musiken för hela dygnet. På streamingtjänstens startsida kommer det nu att finnas spellistor för dig som behöver en kickstart på måndagsmorgonen för att slippa höra Office Space-referensen "looks like someone has the case of the Mondays", det kommer att finnas en spellista för dig som har svårt att fokusera efter lunchen och mer där till. Rekommendationerna på Spotify ska ändras över tid för att passa just dig och ditt humör.

Streamingtjänsten presenterar också fler spellistor utformade för löpning. Företaget har skapat listor med låtar som är anpassade till vilket tempo du springer med låtar som du lyssnar på, eller kommer att tycka om. Det här skriver Spotify om på sin hemsida.

Till sommaren ska företaget även lansera ett samarbete med Nike för att försöka nå ut till så många människor runt om i världen som möjligt. Senare i år kommer du även att kunna ta del av Spotify Running genom appen Nike +, dessutom kommer appen RunKeeper kombineras med Spotify Running senare i år.  

För första gången kommer det också gå att kunna se videor i musiktjänsten. Spotify har tänkt ut och skriver på sin hemsida att de är medvetna om att personer gärna byter ut den dagliga musiken mot att ta en titt på de senaste nyheterna eller att lyssna på en podcast. Därför ska Spotify börja erbjuda klipp som passar just dig. Tjänsten ska även lansera radioprogram med artister som till exempel Tyler, The Creator, Icona Pop och Jungle. Användaren kan framöver ta del av klipp från ABC, BBC, Vice News, Comedy Central och ESPN.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA