x

Gratisfestivalen med 7 nya

Gratisfestivalen med 7 nya

Det är dags för Trästockfestivalen i Skellefteå att presentera fler akter, det blir gratisfestivalens femte släpp än så länge, meddelar festivalens arrangörer i ett pressmeddelande. Det står klart att den forne frontfiguren i Florence Vallentin, Love Antell kommer att spela på festivalen i sommar. Mannen medverkade i tv-programmet Så Mycket Bättre i höstas och är just nu aktuell med en samlingsplatta under namnet Hitsville Haninge – Samlade Spår 2003-2014.

Klara för årets Trästockfestival är även de två producenterna och musikerna i duon Systraskap som tillsammans skapar politiska kampsånger. 2011 gav duon ut en EP med fyra låtar med handgjorda tygfodral. Även Jonas Bergsten är klar för årets festival.

Dessutom kommer det att bjudas på mörk pop från bandet Nattskärran, duon Selma & Gustaf är även de klara för festivalen och för tredje året i rad får Skellefteå och Trästockfestivalen besök av Augusin. Sista namnet i dagens bandsläpp är Oliver Bohamn. Trästockfestivalen äger rum 17 till 18 juli i Skellefteå.

Här är de hittills klara akterna:

Linda Pira
Little Jinder
Love Antell
Linnea Olsson
Spiders
Cleo
Totalt Jävla Mörker
Noctum
Below
Systraskap
Jonas Bergsten
Sargad Själ
Planetariet
Bloodgoat Express
Enemy Within
Blodet
From Exhaust
Den Tasmanska Tigern
Blister Brigade
Not An Excuse
Nattskärran
Selma & Gustaf
Augustin
Oliver Bohman

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA