x

B.B. King förgiftad?

B.B. King förgiftad?

Enligt B.B. Kings döttrar Karen Williams och Patty King fick inte familj och släktingar träffa B.B. King under hans sista dagar vid livet. Nu anklagar döttrarna musikerns manager LaVerne Toney och hans personliga assistent Myron Johnson för att ha förgiftat blueslegendaren, rapporterar AP.

– Jag tror att min far blev förgiftad och han fick i sig något han inte skulle, jag tror att vår far blev mördad, säger Patty King och Karen Williams till AP.

B-B. King gick bort 14 maj i sitt hem i Las Vegas och blev 89 år gammal. Hans död har kopplats ihop med att han led av typ 2 diabetes i över 20 år. Det har rapporterats om att ingen familjemedlem var där när han avled, men att Myron Johnson var vid hans sida. Enligt AP har döttrarna talat väldigt mycket om hur deras far togs om hand under hans sista dagar.

Brent Bryson som är familjen Kings åklagare berättade för AP att anklagelserna är löjliga och att han hoppas de slutar. Något som även managern LaVerne Toney håller med om som har jobbat tillsammans med B.B. King i 39 år.

Polisen i Las Vegas har bekräftat att en obduktion ska ske inom en snar framtid och att man ska utreda om det kan röra sig om ett brott.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA