x

Så bra var Kent på Bråvalla

Så bra var Kent på Bråvalla

Ricky Holmqvist på Drefvet har kickat igång en ordentlig Bråvalla/Kent-pepp när han en månad innan spelning skickar ut en recension på bandets kommande festivalspelning. Mycket underhållande tycker vi.

I sitt utförliga referat skriver han bland annat:

"Vilken jävla öppning. Vilket publikgensvar. HALLÅ HALLÅ HAR DU BLIVIT STUM? allsången hörs ända till Linköping.
I det öronbedövande jublet när låten tagit slut hör jag ett annat väldigt välbekant intro. Nää..inte kan det väl..inte nu.. vafaan..det..är..kaos..i..kosmos.. Mannen I Den Vita Hatten. Nu? Jag får tårar i ögonen redan under andra låten."

Efter den här något oväntade starten fortsätter Eskilstuna-bandet att överraska in i det sista med Beatrice Eli-gästspel och så detta:

"Så hur ska då detta spektakel avslutas. Vilken låt kan ens komma i närheten av att sätta en värdig punkt för denna fantastiska spelning? Den börjar med att jag krossar fönstret."

Vi applåderar Ricky Holmqvists initiativ och svär lite för att vi inte kom på den här lysande idén. Ta och kolla in hela hans text här.

Bråvalla Festival sker 25-27 juni i Norrköping och har hittills bokat bland andra Calvin Harris, Muse, Robbie Williams, In Flames, Mapei, Sabaton, Faith No More, Silvana Imam, Lars Winnerbäck, Angel Haze och Refused.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA