x

LISTA: 10 totaltokiga tält

LISTA: 10 totaltokiga tält

Festivalsommaren närmar sig med stormsteg, till och med ett gäng drar redan igång i helgen. Det är inte alla festivaler som har camping numera, men de som har kanske kan komma att se några av de här grymma tälten. För vill du sticka ut på Bråvalla, Siesta, Emmaboda, Uddevalla Solid Sound och andra fina campingfestivaler och dessutom ha lätt att hitta till din plats eller bara ha ett riktigt spejsat tält så har vi hittat några riktiga sköningar.

1.Volkswagens Campingtält
Tältet är relativt likt den hederliga hippiebussen och rymmer fyra personer. Finns i blå eller röd färg och bussen är indelad i två separata rum. Det ser ju onekligen väldigt grymt ut. Går att köpa här.

 

2. Boktält
Det här tältet är ju ganska så tjusigt. Det ger på något vänster ett lite mer sofistikerat uttryck på campingen. Går att köpa här.

3. Fårtält
Varför inte smälta in med det som kanske är på campingområdet i vanliga fall? Med ett sött litet får på tältet? Går att köpa här.

4. Godistält
Det här tältet kommer att synas från långt håll. Släng på lite självlysande färg så kommer det bli suveränt även när det är mörkt. Går att köpa här.

 

5.Cirkustält
Kan bli det perfekta stället att anordna en helt egen cirkus på, på festivalområdet. Fixa dit lite akrobater och någon jonglerare och det lär bli succé. Går att köpa här.

6. Smörgåstält
För dig som alltid tänker på och som aldrig får nog av mat. Perfekt! Kan kanske locka tills sig en och annan som har lite munchies, men det kan väl aldrig skada. Går att köpa här.

 

7. Brösttält
Free the boob! Går att köpa här.

8. Londontunnelbanetält
The Northern Line för att vara mer exakt. I det här tältet får det plats ungefär 72 personer, det finns 16 sovplatser och fem olika delar. Helt perfekt. Går att köpa här.

9. Rymdstationstält
Tältet inkluderar fyra tunnlar som bildar ingångar från tältets fyra sidor. Det går att köpa endast tältets mitt, men vad är det roliga med det? Går att köpa här.

10. Vattenmelontält
Ja, varför inte vara lite glassig i det här tältet på festivalcampingen. Går att köpa här.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA