x

Hon vann Stream Your Dream

Hon vann Stream Your Dream

Vinnaren av årets Stream Your Dream blev ingen mindre än Melina Borglowe. Hon blev vald av scouterna som skickade henne direkt till final och hon fångade verkligen juryns hjärtan under fredagens final på Göta Källare i Stockholm.

– Det har varit fem otroliga akter med stor bredd och helt olika uttryck på scenen ikväll. Det var ett svårt beslut och vi fick verkligen rösta med hjärtat och verkligen lyssna efter magin i låtarna, sa juryn innan vinnaren avslöjades.

Till slut stod det klart vem det var som vann tävlingen och juryn var enad trots det tuffa beslutet. Melina Borglowe vann bland annat en inspelning, mastring och mixning i Soundtrade Studios, en plats på spellistan Digster FRESH och promotion av GAFFA.

– Jag är så jävla glad, jag har sådan tur hela tiden. Det finaste är när folk faktiskt kommer och lyssnar på en, säger Melina Borglowe när hon tar emot priset i Stream Your Dream.

Lyssna på hennes vinnande låt I Used To Play här.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

Juryn bestod av GAFFAs chefredaktör Johan Lothsson, Peter Hart som är A&R Manager på Polydor/Universal Music Sweden, Holly Astera som är Product Manager/JR A&R Manager på Svenska Inspelningar/Universal Music och artisten, låtskrivaren och Grammisvinnaren Pontus De Wolfe.

Tävlingen Stream Your Dream som arrangerades av Spinnup och GAFFA pågick mellan den 9 mars - 29 maj och syftade till att artister ska ta nästa steg i sin musikutveckling.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA