x

VIDEOPREMIÄR: Last Days Of April – The Thunder & The Storm

VIDEOPREMIÄR: Last Days Of April – The Thunder & The Storm

Last Days Of Aprils nionde skiva Sea Of Clouds kommer ut den 17 juni, nu är första smakprovet från den kommande plattan här. Det är videon till låten The Thunder & The Storm. Videon spelades in i Atlantisstudion under den faktiska inspelningen av låten The Thunder & The Storm. Det är Johan Undén som har filmat och Niklas Olsson som har klippt ihop den.

Se videon till The Thunder & The Storm för första gången här.

Bandet bildades 1996 och är nu klara med sitt nionde album som kommer ges ut 17 juni. Last Days Of April har under 90-talet mognat för varje skivsläpp och den kommande plattan går i samma spår som skivan 79 från 2012 och Gooey från 2010 i en amerikansk tradition.

Sea Of Clouds är ett mer spontant album och är mer ärligt och levande än vad bandet tidigare skapat, skriver man i ett pressmeddelande. Produktionen har varit mer avskalad än tidigare och inspelningarna har gjorts helt analogt den här gången.

– Det var viktigast att det skulle låta som människor som spelar musik tillsammans och allt som kommer med det. Att polera saker och ting till perfektion känns helt onödigt och tråkigt, säger Last Days Of April.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA