x

De är med i Jills Veranda

De är med i Jills Veranda

Under våren och försommaren har den kommande säsongen av tv-serien Jills Veranda spelats in i USA, närmare bestämt i och omkring Nashville. Nu avslöjar SVT vilka artister det är som kommer att göra redan klara Seinabo Sey och Veronica Maggio sällskap i tv-rutan. De som är klara för andra säsongen av programmet är Joel Alme, Jerry Williams, Adam Baptiste och Annika Norlin

– Det känns som en ynnest att ha fått förtroendet att göra ännu en säsong! Jag känner att jag med programmet öppnade dörren till countrygenren på glänt och det är nu dags att sparka upp porten och ta steget fullt ut. Gå lite längre, lite djupare och nörda lite. Inte bara i musiken utan också i de uppenbara speglingar genren bjuder in till, säger Jill Johnson till SVT.

I avsnitten besöks Jill Johnson av en av artisterna i taget och tillsammans spelar de och tolkar countryns klassiska sånger och ger en möjlighet att träffa musiklegendarer. Musiken och genren bidrar också till samhällsreflektion och ger en närmre inblick i hur det är i Nashville i dag, skriver SVT.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA