x

''Osäker, vacker och närmare döden''

''Osäker, vacker och närmare döden''

Från sommarplåga, dansgolvssvett och sömnlöshetstårar till något som har en klar klang av Markus Krunegård. Det är så enkelt som det är sagt: Hampus Carlsson är tillbaka med både ny singel och ny video. Nån Som Du anländer till spellistorna alldeles lagom till sommarfester och rubbad dygnsrytm, när allt man kan tänkas vilja göra är att fortsätta dansa.

Nån Som Du är en partylåt lagom till sommaren. Men det är den sortens partylåt med mer substans än bara en hookig refräng, säger 24-årige Halmstadskillen, som både står bakom text och musik, till GAFFA.

Nån Som Du är en trogen efterföljare till succésinglarna Sommarplågor och Stjärnstoft Och Damm. Samtidigt som han vågar tänja aningen på gränserna, behåller han sitt sound likväl som det hittills genomgående temat om kärlek och det mesta därtill.

– Det är en mix av punk, synth och glitter som tillsammans bidrar till att beskriva kärleken och längtan som den är; osäker, vacker och närmare döden än något annat, säger han.

Text och musik till Nån Som Du är skriven av Hampus Carlsson, och är producerad, mixad och mastrad av Niels Nankler, John 'London' Rönneklev och Jonas Wållberg. Bakom musikvideoproduktionen finnes Peter Bengtsson som, tillsammans med Hampus, även står för idé, vision och regi.

Se videon till Nån Som Du nedan:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA