x

Första släppet till Stockholms nya gratisfestival

Första släppet till Stockholms nya gratisfestival

De första artisterna till utökningen av Putte I Parken är här. Gratisfestivalen sker i Kungsträdgården i Stockholm 24 - 25 juli i sommar och kommer att bjuda på 15 akter.

Tomas Andersson Wij som i höstas gav ut skivan Mörkrets Hastighet gör ett av sina stopp på sin sommarturné just på Putte I Parken i Stockholm. Även Linnea Olsson är klar och tar med sin cello och erfarenheten från att ha varit förband till Ane Brun och Peter Gabriel. Förra året gav hon ut sin andra platta Breaking And Shaking.

Rockduon Pale Honey från Göteborg gav för ungefär ett år sedan ut debut-EP:n Fiction och har sedan dess hunnit med mycket turnerande och släppte debutalbumet tidigare i maj, nu är även Pale Honey klara för gratisfestivalen. Sist ut i dagens bandsläpp är ingen mindre än Ninsun Poli som har släppt två hyllade EP:s och samarbetat med Familjen.

– Det här är ett mycket bra första artistsläpp till Kungsträdgården. Vi vill leverera en skön festival med en bra blandning av band, det ska finnas något som alla kan se och uppleva, säger Niclas Lagerstam som är festivalgeneral i ett pressmeddelande.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA