x

Morrissey: ''Jag var död i nio minuter''

Morrissey: ''Jag var död i nio minuter''

Morrissey har flera gånger varit öppen om sin cancer, men nu avslöjar den tidigare Smiths-sångaren att han 2013 var död i nio minuter, skriver NME.

Under sin turné i Sydamerika hamnade Morrissey på sjukhuset på grund av matförgiftning, vilket innebar att han var tvungen att ställa in ett flertal konserter: "Jag är alltid glad över att besöka Sydamerika, även om jag under mitt senaste besök fick matförgiftning i Peru och var officiellt död i nio minuter. Det var kul".

Morrissey talade även om sin cancer: "De har skrapat cancer-vävnader fyra gånger redan, men vad ska jag göra? Om jag dör, så dör jag. Och om jag överlever, så överlever jag".

Morrissey har alltid haft en speciell talang för att tycka saker. Nyligen anklagade han president Obama för att vara vit på insidan, eftersom han inte stöttade de mörkhyade i Amerika, och sedan Irland gav homosexuella rätt att gifta sig, gratulerade han det irländska folket och följde upp med en uppmaning om att förbjuda pälsfarmer och att förbjuda transport av levande djur.

Morrissey själv har varit vegetarian sedan han var elva år gammal.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA