x

Trots förra årets strul – Bråvalla blir kontantfritt

Trots förra årets strul – Bråvalla blir kontantfritt

På förra årets upplaga av Bråvallafestivalen infördes ett betalsystem som gick ut på att besökarna laddade pengar på ett chip på sitt festivalarmband och betalade med detta istället för med kontanter.

Konceptet var på förhand uppskattat av många, men fick också en del kritik då systemet inte riktigt fungerade som tänkt vid återbetalning av oanvända pengar på chipet. I år har dock festivalen valt att sköta all återbetalning på området och inte online som gällde förra året. Besökaren kommer kunna gå till en av de många fyll på-stationerna på området och få tillbaka de kvarvarande pengarna kontant.

– Med årets förbättringar vågar vi påstå att vi kommer att kunna uppleva Bråvalla utan köer och strul med betalningar. Alla led är förbättrade, och då framför allt återbetalningen som vi hade lite problem med ifjol. På Getaway Rock 2014 hanterade vi alla återbetalningar på plats och det fungerade hur bra som helst, så vi väljer därför att köra på samma spår även för Bråvalla. Nu ser vi fram emot en smidig festival med massa bra musik, god mat och dryck!, säger Niklas Westergren, marknadschef på FKP Scorpio i ett pressmeddelande.

Från och med 12 juni klockan 12:00 kommer festivalbesökarna kunna ladda på pengar på sitt armband på festivalens hemsida.

Bråvalla festival 2015 går av stapeln den 25-27 juni i Norrköping. Klara akter sedan tidigare är bland andra: Muse, Kent, Calvin Harris, Modest Mouse, Robbie Williams, Say Lou Lou, Zara Larsson, Tove Styrke och Silvana Imam.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA