x

Festival erbjuder gratis entré för Siesta-biljett

Festival erbjuder gratis entré för Siesta-biljett

LÄS OCKSÅ: Siesta i konkurs – läs festivalens öppna brev

Idag nåddes vi av det tråkiga beskedet att Siesta ställer in årets festival. Nu går This Is Hultsfred in och lovar gratis entré om du dyker upp med en Siestabiljett. Arrangörerna skriver följande:

"Vi nås av det oerhört tråkiga beskedet från våra syskon nere i Skåne. Många i vår egen organisation har ett långt förflutet påSiestafestivalen bland annat som skolungdomar och funktionärer. Vi har även fått god hjälp av deras organisation med råd och tips.

Vi kommer kanske behöva ställa fram ett par extra toaletter och öppna ännu en entréfålla...MEN... vi kan inte bara sitta och titta på när en liten festival, inte helt olik vår egen, går omkull - utan att försöka hjälpa till.
Så vi erbjuder fri entré till This is Hultsfred, för alla som kan visa upp en Siestafestivalen-biljett för 2015 och vi hoppas verkligen att Markan-gänget kommer tillbaka på banan snart igen!"

This Is Hultsfred sker 14-15 augusti och har sedan tidigare bokat till sig Dia Psalma, General Knas, Labyrint (bilden), Vigiland, Owl Vision, Pale Honey, Maja Francis, Västerbron, Cajsa Siik, med flera.

UPPDATERING: Nu har även Peace & Love steppat upp och erbjuder personer med Siesta-biljett Peace & Love-plåtar till kraftigt rabatterat pris. Det handlar om ett tredagars-festivalpass till priset av en endagsbiljett.

– Biljetten köper ni på hemsidan och tillsammans med din Siestabiljett ger vi er ett tredagarspass i entrén. Ordinarie pris är 1195:- för ett tredagarspass. Campingen bjuder vi på för er, hälsas det i ett pressmeddelande.

Peace & Love äger rum 2-4/7, samma helg som Siestafestivalen skulle ha skett.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA