x

Nya Michael Jackson-låtar hittade i dator

Nya Michael Jackson-låtar hittade i dator

 

Det har hunnit gå sex år sedan Michael Jackson dog, endast 50 år gammal, men världen har inte glömt honom. Och konstigt vore väl det, då det inte var för inte han kallades King of Pop och släppte en oas av fantastiska hits. Men det har inte stannat vid att fans lyssnat på gamla hits utan två skivor av den forne världsstjärnan har också släppts efter hans död. Nu pekar en hel del på att det kan bli fler.

Inte mindre än 20, ofullständiga och tidigare okända, låtar signerade Michael Jackson har upphittats i stjärnans gamle ljudtekniker Michael Durham Princes dator. De upphittade spåren är inte färdigställda, de saknar exempelvis såväl körsång som titlar, så det är inte aktuellt att släppa materialet på stört.

Jag har ingen rätt att bestämma låttitlar eller att låta någon annan höra dem just nu, säger Durham Prince till Le Parisien.

Däremot tror han att de kommer ges ut i framtiden. Och det vore väl inte helt otänkbart eftersom Sony äger rättigheter till att släppa ytterligare fem Michael Jackson-album med antingen nya eller nymixade låtar under de en tioårsperiod.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA