x

VIDEOPREMIÄR: Billy Momo - It’s Mine

VIDEOPREMIÄR: Billy Momo - It’s Mine

Billy Momo bildades år 2007 och debutalbumet vid namn Ordinary Men släpptes 2013. Nu står Billy Momo redo med en ny låt vid namn It's Mine som GAFFA har exklusiv premiär på.

Bandets ena frontfigur Oskar Hovell säger så här om videon och låten: 

Videon handlar om att livet är hårt för oss förvärvsarbetare, men det blir alltid lättare med en dans!Vi spelade in större delen av videon hemma hos Mårten (munspel) i Killinge utanför Sigtuna. Obyggden, med andra ord. Mårten upptäckte nästan på en gång att flera av oss saknade tillräckliga kunskaper i konsten att hugga ved. Vi fick varva genomgången av koreografin med en grundkurs i vedhuggning.

Det finns en stillbild på oss från Mårtens lada, där dansscenen spelades in. Det är den enda bild som finns på oss alla sju tillsammans, förutom då vi inte står på scen. En raritet! Ljuset fick vi av ljusfirman Powerplay. Det är de som gjort ljuset till Wishing Aint No Sin-videon också. Tack Powerplay!!

Bilen vi sitter i är oxå Mårtens. Vi fördrev tiden före ett gig med att köra runt i Mårtens bil med oss i bakluckan och spela för folk vi körde förbi. Det visade sig att Mårten även är duktig på att köra bil och spela munspel samtidigt. Dopscenen var kallt som fan. Vi filmade i september. Andreas trivdes jävla bra med att doppa oss alla i det svinkalla vattnet, den fan.

Den utomordentligt vackra baren är Harvest Home på Bondegatan, Södermalm. Vi fick låna den av de otroligt vänliga ägarna. Även den dansande tanten fick vi låna. Av Tomas.

Förutom ljuset, som vi som sagt lånade av Powerplay, och Harvest Home, som vi oxå fick låna, har vi gjort den här videon själva, från foto till klippning. Enligt vår research går även dopen helt korrekt till, om det skulle vara någon som undrar.

Se GAFFAs exklusiva premiär av Billy Momos låt It's Mine här:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA