x

Här spricker Lenny Kravitz byxor och hela paketet hänger ut

Här spricker Lenny Kravitz byxor och hela paketet hänger ut

På begäran av Lenny Kravitz advokat har GAFFA tagit bort bilden på Lenny Kravitz intima delar, som dock hela tiden har varit pixlade.

I går spelade Lenny Kravitz på Gröna Lund. Allt var som vanligt. Inget utöver det vanliga. Förutom en väldigt speciell sak – Lennys skinnbyxor sprack och klockspelet hängde ut. Oklart om det berodde på dålig byxskvalité eller om han bara rockade oerhört hårt. GAFFAs fotograf Sandra Johnson var på plats.

Vad var det som hände med Lenny Kravitz byxor egentligen?

– Det var under andra låten som han sätter sig framför mig på huk, så märker man att hans skinnbyxor spricker i skrevet.

Vad hände då?

– Han fortsatte att köra på hela andra låten men lyckas på något sätt pilla in klockspelet i hålet och fortsätta. Efter låten så går han av scenen och är borta i ett par minuter. Då börjar folk att undra vad som händer och efter en stund kommer han tillbaka och säger att han var tvungen att byta byxor och förklarade att det var ju en familjedag där på Gröna Lund så det kanske inte var så passande.

Var det folk som märkte direkt vad som hade hänt?

– Nej alltså folk undrade ju vad som hände när han försvann från scenen och typ trodde att han inte ville fortsätta spela. Jag märkte egentligen först när jag kom hem hur tydligt det faktiskt var när jag såg bilderna jag hade tagit.

Ikväll spelar Lenny Kravitz i Scandinavium i Göteborg klockan 19:30. Då får vi se om han kan hålla sina byxor hela.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA