x

Vem är den hemliga Way Out West-artisten? Här är vårt starkaste tips

Vem är den hemliga Way Out West-artisten? Här är vårt starkaste tips

I år har Way Out West presenterat ett nytt koncept som de valt att kalla Needle In The Hay. Konceptet går ut på att man, utöver sitt festivalpass, köper en biljett för 300 kronor till en separat och hemlig spelning på Pustervik. Enligt Way Out West kommer det att vara en konsert utöver det vanliga.

Det har spekulerats en hel del i vem den här artisten eller bandet kan vara. Blir det Robyn, Major Lazer, Lykke Li, Morrissey eller The Tallest Man on Earth?

Vi kan dock konstatera att det inte är någon liten akustisk spelning med en gitarr och maracas. Utanför Pustervik har det varit full rulle under morgonen med två stora lastbilar som lastat in en hel del lådor och instrument i lokalen. Lastbilarna då? De kommer från England. London närmare bestämt. Kan det ge en hint om vad som komma skall? Kanske blir det en återförening av Oasis eller kliver Paul McCartney upp på scenen och dammar av ett par gamla The Beatles-klassiker?

Vår starkaste gissning här på GAFFA är emellertid redan festivalklara Beck som gjorde en liknande hemlig spelning i Köpenhamn för ett par dagar sedan. Då offentliggjordes dock spelningen en dag före och alla biljetter såldes på bara ett par minuter. Beck har dessutom ett hål i sitt schema idag. 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA