x

Nästan 400 konserter på svensk festival

Nästan 400 konserter på svensk festival

Live At Heart presenterar i år en stor blandning band och artister från hela världen. Festivalen är inte bara en arena för livemusik, utan också ett viktig mötesplats för branschfolk inom musikindustrin. I år finns inte mindre än 380 konserter med 220 artister på programmet. En annan del av festivalen består också av seminarier som berör ämnen inom film, musik, business och entreprenörskap.

– Vi är jätteglada över att presentera årets festivalprogram. Live at Heart utvecklas hela tiden och vi kan med stolthet säga att årets program är det starkaste vi har haft. Det är fler artister, scener och fler konserter än någonsin tidigare, säger Anders Damberg, grundare och konstnärligt ansvarig för Live at Heart.

Självklart kommer GAFFA att finnas på plats under festivalen. Du kommer kunna haffa din GAFFA på Örebros Ölcafé den 3 september kl. 18.00, där det även kommer att finnas musik, gott tilltugg och det alldeles nytryckta septembernumret förstås. Festivalen pågår fram till och med den 5 september.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA