x

Sexdans på scen spårade – ''Jag skäms för att vara man''

Sexdans på scen spårade – ''Jag skäms för att vara man''

Fairfax Media rapporterar att ett uppträdande av den amerikanska hiphop-gruppen Pretty Ricky har väckt ilska. Konserten ägde rum i Christchurch på Nya Zealand, och många av de drygt 100 besökarna har nu krävt pengarna tillbaka efter vad som har beskrivits som ett "live sex"-uppträdande.

Konserten urartade efter att en kvinna från publiken bjudits upp av Pretty Ricky för att få en "lap-dance" av två medlemmar ur gruppen. Matiu Workman, besökare, berättar för Fairfax Media att kvinnan blivit tillsagd att sära på benen, och att situationen sedan blev värre.

– Vi kände oss äcklade. Jag skämdes för att vara man. Vi lever på 2000-talet för guds skull, och vi främjar fortfarande denna typ av hypersexualisering, säger han.

Artisten Spectacular, medlem i Pretty Ricky, har delat ovanstående foto av händelsen på sin Instagram med texten: "That moment when your fan realize shit just got real".

Ansvarig för biljettförsäljningen, Sam King, tyckte inte att händelsen gick överstyr.

– Hon ville ju även ge dem en lap-dance, så jag ser inte hur det är en oanständig handling när båda parter samtycker till det och har kul, säger han.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA