x

Robyn ställer in spelningar på grund av sorg

Robyn ställer in spelningar på grund av sorg

Som många vet gick musikern och La Bagatelle Magique-medlemmen Christian Falk bort för ungefär ett år sedan. Ändå lyckades Robyn tillsammans med en tredje medlem i Markus Jägerstedt slutföra och släppa låtarna som hon och Falk arbetat på. Resultatet blev Love Is Free som kom i augusti tidigare i år.

Robyn och La Bagatelle Magique uppträdde på Popaganda för några veckor sedan, i ljuset av att Dans Dakar ställts in. Efter den spelningen blev det tyvärr klart för Robyn att hon inte skulle kunna genomföra de planerade spelningarna i Brasilien och San Fransisco. Så här skriver Robyn på sin hemsida:

– Det var mycket svårare att framföra de de här låtarna än vad jag hade trott. Även fast det gått ett år sedan Christian gick bort är jag fortfarande hjärtekrossad och att framföra låtarna känns fortfarande för tungt. Jag är ledsen att göra de som köpt biljetter till spelningarna besvikna, men jag ska göra mitt bästa för att återkomma till San Fransisco och Brasilien snart.

På sajten berättar man även att Robyn och Markus Jägerstedt för tillfället arbetar på ett videoprojekt till La Bagatelle Magique men att Robyn behöver en paus från uppträdanden för att kunna fokusera på framtiden och ny musik.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA