x

Fejk-Putin ringde upp Elton John – hör hela samtalet

Fejk-Putin ringde upp Elton John – hör hela samtalet

Vi har tidigare skrivit om att Elton John bad att få prata HBTQ-rättigheter med Rysslands president Vladimir Putin. Senare konstaterade Elton John att Putin hade ringt upp popstjärnan. Något som dementerades från ryskt håll.

Nu visar det sig att det inte var Putin som ringde Elton John, utan två ryska komiker som går under namnen Vovan och Lexus. Hela samtalet ligger nu ute på Youtube. Hör det här nere.

– Det var en överraskning för Elton John och han såg verkligen fram emot samtalet, så vi gav honom vad han ville och han tvivlade inte ett ögonblick på det. Det var intressant att Elton John hade något att säga till Putin, men dessvärre var han upptagen med viktiga statsangelägenheter utomlands, så vi tänkte "varför inte ta över", säger Lexus till Russia Today, enligt DN.

Det verkar dock som att det här lite plumpa skämtet leder mot ett direkt samtal med presidenten, om man ska tro Putins talesperson:

– Det var inte bra att lura honom på det sättet. Den ryske presidenten är beredd att träffa honom och reda ut alla frågetecken han har, säger Dimitrij Peskov till Russia Today, enligt DN.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA