x

Välgörenhetsgala slutade i biljettkaos – TV-sänds

Välgörenhetsgala slutade i biljettkaos – TV-sänds

Det rör på sig, har ni märkt? Europas pågående flyktingkris är liksom mindre något vi debatterar om idag och mer någonting vi handgripligen försöker göra nåt åt.  

Välgörenhetsgalan Hela Sverige Skramlar är en slags manifestation av hela detta allmänna uppvaknande – ett långt pärlband av svenska artister och kändisar har gått samman för att hjälpa och lyfta de nödställda som kämpar för sina liv längs med gränserna.

Allt går av stapeln den 29:e september på Ericsson Globe i Stockholm. Igår släpptes då biljetterna och som i ett trollslag var de slut. Ett dygn, så lång tid tog det. Men hav förtröstan, vi som inte var tillräckligt kvicka i tanken har nu fått möjligheten att se alltihop på TV. En rad svenska TV-bolag har gått samman i en lika sällsynt som behjärtansvärd aktion för att ge så många som det bara går chansen att se välgörenhetsgalan via skärm. Håll i er nu:

SVT, TV3 Play, TV4 Play, Kanal 5 Play, Aftonbladet TV, Expressen TV, Dagens Nyheter, Dagens Industri, Sydsvenska Dagbladet och Helsingborgs Dagblad och Sveriges Radio kommer att direktsända evenemanget. 

– Det är så sinnessjukt det här. Att nu också alla mediabolagen öppnar sina kanaler för att ge oss möjlighet att dela denna dag och kväll med hela svenska folket är så klart en väldigt speciell och unik händelse, säger Mikael Tillman, en av initiativtagarna bakom Hela Sverige Skramlar. 

Så vida du inte lever i en stubbe finns det alltså inte längre några vettiga ursäkter till att missa det här.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA