x

Linnea Henriksson ger konsert – i politiskt sammanhang

Linnea Henriksson ger konsert – i politiskt sammanhang

Nej, Linnea Henriksson nöjer sig inte med en spelning på Gröna Lund. Nu blir det även åka av i Göteborg. På Facebook skriver hon:

"Det här med ett kort snyggt 'hejdå' - inte min grej. Grönan vore ju en kalasavslutning på alla sätt inför att jag ska gömma mig i min källare igen (aka skriva nytt), men tänk för att det blir EN konsert till innan dess. Fredag 2 oktober, på Stora teatern i Göteborg. Yes, bästkusten, vi ses igen!"

Konserten sker i samband med Popmusik Rimmar På Politik som återvänder till Stora Teatern med Anna Charlotta Gunnarson i huvudrollen. Linnea Henriksson är inbjuden för en konsert, men kommer även berätta om sin karriär, ge oss sina nördigaste referenser och förklara varför vi fortfarande har en bit kvar till en jämställd musikbransch.

Kvällen bjuder också på två av Sveriges roligaste: Josefin Johansson och Emma Knyckare som pratar om sitt nystartade projekt Humorkollo. Detta får med andra ord icke missas. Pop, politik och lite humor i härlig symbios. 2 oktober är datumet som gäller.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA