x

Ny superklubb i Malmö – fira med dubbelpremiär

Ny superklubb i Malmö – fira med dubbelpremiär

Okej, wow. Malmö är med ny konsertklubb och det är inte vilken liten skiten klubb som helst. Plan B på Norra Grängesbergsgatan visar upp en konsertscen, replokaler, inspelningsstudio, kontor och fotostudio. Som ett The Factory för malmöiterna. Tacka Kollektivet Records för det. 
 
Ikväll står banden Sista Bossen och Nova Blast på Plan B:s scen. Detta firar vi med något så unikt som en dubbelvideopremiär här på GAFFA! Först ut är Nova Blast.
 
För Mig Bakom Ljuset växte fram ur sömnlöshet, när man låg och vred sig på sträva lakan under ett täcke av ångest. Antar att de flesta har varit i det där gränslandet av "greatest misses and almost masterpieces". Vi är överlyckliga att få va del i Kollektivet och jobbar för närvarande med ett album som släpps så fort vi vaknat, hälsar bandet till GAFFA.
 
 
Sista Bossens kommande album spelades i under en (!) dag i Studio Möllan i Malmö. Den är nu mixad och mastrad och redo att släppas. Medlemmarna i bandet har också massa andra fina projekt på gång, men mer om det senare. Sista Bossen-plattan beräknas nå diskarna i januari. Kolla in bandets superfärska video till låten Teknisk Död:
 
 
Förutom båda ovanstående bjuder kvällen på spelningar av The Guilt och Som Åska. Imorgon väntar Gordon Ashworth (US) och The Good Morning Spider och söndagen står med Mile Me Deaf från Österrike, TV Wonder från Nederländerna och I Am Super Ape. Snacka om superhelg!
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA