x

''Fantastisk dokumentation av en väldigt fin sommar''

''Fantastisk dokumentation av en väldigt fin sommar''

Det är americana-dags! Svenska konstellationen Crying Day Care Choir har två små barn i entouraget men slår ändå på stort med singel, turné och fyra EP:s kommande året. Det är ju en bedrift i sig (yes, vid pennan sitter just en tvåbarnsförälder) så vi applåderar och hänförs av musiken.
 
Låten Wonderlust handlar om en längtan efter äventyr tillsammans med den man älskar allra mest. Med textrader som "A force undeniable a restless soul's unreliable, it's a dream and it's viable, cause it's yours and mine" uppmanar Wonderlust till att lägga vardagens krav bakom sig, följa sin inre längtan och att leva livet helhjärtat. 

– Låten skrevs efter att vår kreativitet och inspiration legat och pyrt en tid utan att vi fått utlopp för den, säger bandet till GAFFA.
 
– En kväll på Blidö i somras när barnen somnat rann det till och på bara några minuter var låten färdig och vi redo att spela in. Som tur var har vi vår studio nästgårds på sommaren, en fin liten röd stuga med vita knutar, och helgen efter var låten inspelad med handklapp och fotstamp som beat. Som om inte det var tur nog hade vi även Manolo Diaz Rämö med oss, han har följt oss med ljus, lykta och kamera under sommaren så nu står vi här med en video till låten och en tillika fantastisk dokumentation av en väldigt fin sommar!
 
Se den snygga videon här:
 
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA