x

Nå ut med din musik – GAFFA Osignerat är här

Nå ut med din musik – GAFFA Osignerat är här

Nu lanserar Spinnup tillsammans med GAFFA ett nytt koncept – GAFFA Osignerat, där band, producenter och artister som vill dela sin musik med GAFFAs läsare samt sprida den ut i det vida musikuniversumet eftersöks.

GAFFA Osignerat finns till för artister utan skivkontrakt och som vill ta nästa steg i utvecklingen, få ut sin musik i de största digitala tjänsterna så som Spotify och Apple Music, bli recenserad i GAFFA och upptäckas av talangscouter från Spinnup.

– Ett av huvudsyftena med Spinnup är att bryta barriärer och göra det enklare för osignade artister att bli hörda. Samarbetet med GAFFA ger ytterligare en dimension i vårt erbjudande då GAFFA Osignerat innebär en chans att bli uppmärksammad av tusentals musikälskare, vilket är ovärderligt för en artist i starten av sin karriär, säger Erik Bengtson, projektledare på Spinnup.

För att delta i GAFFA Osignerat, så klickar man sig vidare till Spinnup via tävlingssidan. Där laddar man sedan upp sin release, och när den väl är färdig så är man med. Releasen ges ut i de största digitala tjänsterna som Spotify, TIDAL, Deezer och Apple Music, och man behåller alla royalties och rättigheter till sin musik. GAFFA väljer ut veckans låt och månadens artist som blir recenserade i magasinet och på sajten, med hjälp av Spinnups scouter.

– Vi på GAFFA älskar bra musik, därför vill vi höra så mycket ny musik som möjligt för att hitta nya guldkorn. Jag uppmanar alla talanger där ute att se till att vi får höra er musik via Spinnup, då får ni också chansen att bli omskrivna av oss och ta nästa steg i er karriär, säger Johan Lothsson, chefredaktör på GAFFA.

Kickstarta din karriär här: gaffa.se/osignerat

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA