Nyhet

Punklegendarer gör exklusiv spelning i Göteborg

Ger intim klubbkonsert som uppvärmning inför mindre turné.

I juli kommer de amerikanska punklegendarerna i Bad Religion att åka till Sverige för att göra två konserter i Sverige, en på Gröna Lund i Stockholm och en på Storsjöyran i Östersund. Men innan det kommer de att värma upp med en liten klubbspelning på Sticky Fingers i Göteborg.

Bad Religion grundades i Los Angeles 1979 och har under åren bytt medlemmar flera gånger, men består idag av Greg Graffin, Brett Gurewitz, Jay Bentley, Greg Hetson, Brian Baker och Brooks Wackerman. De slog igenom först ett årtionde efter att de bildades med åttonde albumet Stranger Than Fiction som sålde guld i både USA och Kanada.

Den 21 januari släpptes deras senaste album True North som belönades med fem stjärnor av GAFFAs recensent och beskrevs som "Ännu ett imponerande alster från evigt unga samhällspunkare".


Bad Religion kommer till Sticky Fingers i Göteborg den 22 juli och biljetterna till den intima klubbspelningen kommer att släppas på måndag 3 juni. Punkgruppen spelar på Gröna Lund i Stockholm 25 juli och på Storsjöyran i Göteborg 26 juli.

 

ANNONCE