Nyhet

Summerburst flyttar

"Det är helt sjukt hur fort det här har växt".

Nu byter Summerburst arena. Anledningen? Festivalen är större än någonsin och arrangörerna har därför valt att flytta den till Ullevi, innan hölls den på Valhalla IP. Efter över 20 000 sålda biljetter insåg arrangörerna att det fanns en bättre plattform för festivalen.

− Det är en dröm som blir verklighet. Att ta musiken vi älskar till en arena där alla de största artisterna har spelat när de besökt Sverige är fantastiskt. Det är helt sjukt hur fort det här har växt. Idag finns den elektroniska musiken överallt. Förr ville man se killar med gitarr, nu är det laptops som gäller. Människor uppskattar snabbheten i hur musiken skapas och sprids över världen, sa festivalgeneralen Anders Boström till GP.

Ullevis publikkapacitet kommer dock inte användas till fullo utan totalt 25 000 personer kommer kunna befinna sig inne på festivalen. Tanken är att det inne på stadion ska skapas en enorm nattklubb med bar himmel.


− Ullevi kommer bli en perfekt skådeplats, vi har hysteriskt höga ambitioner vad gäller, ljud, ljus, effekter och upplevelse. Flytten möjliggör också att vi kan utveckla vår service, så att man kan tillbringa en hel dag hos oss, med många olika aktiviteter, kommenterade Anders Boström i intervjun med GP. 

Festivalen sker 7-8 juni och resterande biljetter till festivalen finns ute för försäljning. Artister som kommer är bland andra Alesso, Axwell, David Guetta och Steve Aoki.

Köp biljetter via GAFFA.se/live.


ANNONCE