Nyhet

Gyllene Tider släpper singel

Kultbandet släpper ny låt från det kommande albumet.

Gyllene Tider släpper sin första singel på nio år, inför kommande albumsläp och sommarturné. Låten heter Man Blir Yr och släpps den 18 mars, både digitalt och på vinyl. 

Det stundande albumet Dags Att Tänka På Refrängen tog sina första steg så sent som förra hösten. Då Per Gessle, Anders Herrlin, Mats Persson, Micke Syd och Göran Fritzon klev in i studion för att skapa ytterligare svensk pophistoria. Förutom den nyproducerade utgåvan, kommer även samlingsplattan Soldans På Din Grammofon att släppas, skriver bandet i ett pressmeddelande.

– Alla låtarna är skrivna för Gyllene Tider, så det var knivskarp konkurrens vid singelvalet. Men det är väl ett gott tecken, säger Per Gessle om albumet Dags Att Tänka På Refrängen.

Gyllene Tider kommer stanna till i 18 städer under sin Sverigeturné i sommar och börjar med Halmstad. Med sig på turnén har de sångerskan Linnéa Henriksson. Under 2012 släppte hon debutalbumet Till Mina Älskade Och Älskare. Gyllene Tider avslutar sommarens bravader på Sundbyholms Slott i Eskilstuna, den 10 augusti. För hela spelschemat, klicka här.

ANNONCE