x
Noonie Bao: Noonia

Noonie Bao
Noonia

Noonie Bao: Noonia

GAFFA

EP / Svenska Inspelningar
Utgivning D. 2015.11.13
Recenserad av
Simon Lundberg

Att kasta sig in i kärlekens land kan vara bland det jobbigaste som finns. Det vill Noonie Bao att alla ska veta. Texterna kretsar mycket kring kärlek, att våga ge sig in i det och om frågor kring förhållanden och missförhållanden. Nu låter det som en stark känga komma skall, men inte. Det känns äkta och det lockar till lyssning.

Detta i kombination med säker pop som känns helt rätt i tiden. Med karibiska vibbar, med solida popmelodier à la stark elektronisk produktion och giftermålet mellan återhållsamt och explosivt. Snyggt. Sexigt. Så rätt.

Det går inte att undra hur den här EP:n hade låtit om den hade inkluderat fler låtar, eller som ett album kan man ju också säga. Någonting i mig känner att det inte hade varit lika starkt. Man känner sig nöjd med materialet som finns. I jämförelse med Noonies debutskiva I Am Noonie Bao bär den på en musikalisk mognad med större säkerhet. Brottarhitten I'm In Love välter det mesta och ger inte övriga låtar chansen att ljuda sig tillräckligt starka. Noonie Bao hör dock hemma i svenska poplandskapet. Nästa gång blir det en fullträff.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA