x
Find Me: Dark Angel

Find Me
Dark Angel

Find Me: Dark Angel

GAFFA

Album / Frontiers Records
Utgivning D. 2015.12.04
Recenserad av
Mårten CederbergGruppen Blanc Faces gjorde två album mellan 2005 och 2009. Där sjöng bägge dessa kanadensiska bröder med efternamn La Blanc. Nu är det dags att höra Robbie för andra gången i Frontiers-projektet Find Me.
 Hyllade Wings Of Love släpptes 2013. Daniel Flores som gjort sig beryktad som en mycket bra producent och musiker är ansvarig för produktionen samt trummorna och återigen är just hans skarpa och igenkännande sound passande och kanske den största tillgången på denna AOR-platta tillsammans med Sören Kronqvists snygga keyboardmattor.


Tyvärr håller inte alla låtarna samma kvalitet som tidigare. I kombination med högt ställda förväntningar så blir resultatet därefter. Den tidigare så fina balansen mellan AOR och hårdrock är nästan raderad och nu serveras det mer AOR av standardmodell.
 Över snittet kompetenta musiker och Robbies fantastiska stämma väger tyvärr inte upp men låtar som Another Heart, Midnight Memories och Where Do I Go visar att Find Me ändå levererar på en mycket hög nivå, högre än många andra inom genren.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA