x
Danny Saucedo: Hör Vad Du Säger Men Jag Har Glömt Vad Du Sa

Danny Saucedo
Hör Vad Du Säger Men Jag Har Glömt Vad Du Sa

Danny Saucedo: Hör Vad Du Säger Men Jag Har Glömt Vad Du Sa

GAFFA

Album / Sony Music Entertainment
Utgivning D. 2015.11.20
Recenserad av
Klara Hallerström

Danny glider in på glansig is och utför tio vältajmade piruetter. Men på hal is och välpolerad yta finns också risk att vurpa.

Låtarna är kompakta, medryckande och håller en jämn nivå. Det är spår som kommer gå direkt från studion in på radio. Vissa saker stör dock. Visst att gäri rimmar på kär i men det betyder inte att man måste använda det. Samma med "en söt och hjärtekrossad tjej satt i taxin bredvid mig". Ibland blir låtarna helt enkelt lite för idylliska och texterna lite väl banala. Det är inget fel i sig men det krävs att Danny kan skala av några lager till och vässa pennan ytterligare lite för att komma riktigt nära. Det blir inte automatiskt äkta bara för att det är på svenska.

Skivan är trots det ett stort steg framåt och iväg från det Idol-fack Danny hamnat i. Låtar som Brinner I Bröstet och Släppa Taget lyckas hålla kvalitet utan att halka iväg på banal-skalet. Fortsätt så och låtarna varar längre än till jul. För vi hör vad du säger men risken finns att vi glömmer vad du sa.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA