x
Lenny Kravitz: Just Let Go - Lenny Kravitz Live

Lenny Kravitz
Just Let Go - Lenny Kravitz Live

Lenny Kravitz: Just Let Go - Lenny Kravitz Live

GAFFA

DVD / Eagle Vision
Utgivning D. 2015.10.23
Recenserad av
Anna Plaza

Sakta men säkert närmar vi oss 30 år sedan Lenny Kravitz gjorde debut med albumet Let Love Rule och vad vi här ser är en mogen, men alltid lika rock'n'roll, Lenny som tagit vara på hits såväl som musiker och nu vill markera att han fortfarande levererar.

Med stilren inspelning och behaglig växling mellan live och backstage gör sig regissören Paul Dugdale väl värd priset av Best Live Music Coverage i 2015 års UK Music Awards för Just Let Go som spelades in i början av Kravitz senaste Strut-turné.
Huvudsyftet är att demonstrera den vackra upplevelsen att spela live. Att visa att det är där det händer, där man delar med sig det av det man älskar med sitt band och sina fans, och där man blir tvungen "to let go".

Då Kravitz är en man som hyser stor respekt för vad han själv kallar "goda människor", blir det i denna inspelning därför även stort fokus på hans familj, tillika kallat hans bandmedlemmar. Kameran framhäver bandets olika utmärkande drag och vad man är mån om att vi ska se är att på scen finns här mer än en stjärna. Ödmjukt och nobelt Lenny!


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA