x
Ronan Keating: Time Of My Life

Ronan Keating
Time Of My Life

Ronan Keating: Time Of My Life

GAFFA

Album / Decca Records
Utgivning D. 2016.02.12
Recenserad av
Klara Hallerström

Det är trevligt att Ronan har The Time Of His Life för han kan vara den enda. Under det senaste året har den gamla pojkbandsidolen filat på sitt tionde album, ett album som med 20 miljoner sålda plattor i ryggen både står säkert och har mycket att leva upp till.

Ronan verkar ha valt det säkra kortet och lutar sig tryggt mot gamla vanor. Och visst väcker det en nostalgi. Jag kastas tio år tillbaka i tiden till Notting Hill och Rix FM-festivaler i Kungsan. Men det känns daterat och tyvärr räcker det inte för att göra ett avtryck ens för den närmsta stunden. Det är musik som är alldeles för tillfreds. Glad och okomplicerad. Musik som varken väcker frågor eller bryter mönster. Den trygga fanskaran kommer stå kvar, men han kommer inte locka några nya och Ronans tionde album kommer staplas ovanpå de övriga utan att göra varken till eller från.

Ronan Keating säger att han länge gjort det som folk förväntat sig av honom, och att han nu äntligen hittat sig själv och funnit rätt. Tyvärr var det just det här jag förväntade mig.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA