x
Jorn: Heavy Rock Radio

Jorn
Heavy Rock Radio

Jorn - Heavy Rock Radio

GAFFA

Album / Frontiers
Utgivning D. 2016.06.03
Recenserad av
Mårten Cederberg

Traditioner är till för att brytas brukar man säga och här har vi en norrman som har extra svårt att ta sig ur en nedåtgående spiral som pågått under flertalet år, speciellt på senaste skivorna. Det han lyckas bäst med idag är att synkronisera sitt redan ointressanta liveuppträdande med lika tråkig musik. Det är så synd då karln kanske har rockvärldens bästa röst, men inget och ingen som backar upp den och honom på det sätt han förtjänar.

Denna cover-platta finner ingen existentiell nödvändighet trots den något otippade och bra Frida-låten I Know There's Something Going On som inledning. Fler versioner på Journeys Don't Stop Believing behövs inte och Rainbow In The Dark, Running Up That Hill och You're The Voice ger noll tillfredställelse. Känns mer som oengagerad och släpande bakgrundsmusik på ett anonymt rockhak eller garage i bästa fall, inte enbart dåligt men totalt ointressant.

Vi glömmer denna och hoppas att Jorn tar emot alternativt ber om hjälp för att få till de rätta låtarna, annars fortsätter detta totalt onödiga slöseri med talang.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA