x
Cleo: Vi Har Sagt Allt

Cleo
Vi Har Sagt Allt

Kraftfull EP med en rappare i toppform.

GAFFA

Download / Random Bastards
Utgivning D. 2016.05.13
Recenserad av
Karin Lillbroända

Det hade nästan räckt med introt. Herregud, vad mäktigt det är. De som har följt Cleo ett tag vet hur less hon är på den mansdominerade världen där en kvinna alltid är ett undantag. Antingen är det sexism eller osynliggörande, eller så är det ”imponerande” och normbrytande. Oavsett så är det tröttsamt, och oväsentligt. I Våg så klargör Cleo detta, och sätter tonen för en efterlängtad EP.

Vi Har Sagt Allt är tyvärr bara fem låtar kort efter introt, men det är ett kraftpaket att älska och pumpa resten av sommaren. Det är spännande, experimentell, tung och taggande rapmusik. Det är det bästa Cleo har gjort hittills.

Lika Bra med Adam Tensta som släpptes som singel tidigare i våras måste nästan hissas upp som bästa låten. Något sexigare har knappts lyckats klämma ut ur en högtalare. Cleo och Adam kommer oanat till sin fullkomliga rätt i kemin till varandra.

Vill man ha mer Cleo (ja, det vill man) har hon ju gjort den bästa covern på Nordmans Vandraren sedan Smurfhits 2. Skämt åsido, Cleos Vandraren är hur tung som helst och blessas av både Ayla Shatz och Näääk. Ett måste att addera till Vi Har Sagt Allt.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA