x
Ullevi goes bananas

Dada Life, Summerburst, Göteborg

Ullevi goes bananas

Recenserad av Anna Plaza | GAFFA

Det är en livlig DJ-duo, kanske till och med en av världens idag mest energiska sådana, som sätter igång kvällsskiftet denna första dag på Summerburst i Göteborg.

Attityden som gör bandet övergår till energi som pumpar ut till publiken som blod i ådror och tillbaka till scenen som ikväll är hjärtat, centrum.

One Smile sätter igång festen och är även flertalet gånger bättre live, än en gång mycket på grund av killarnas otroligt sceniska engagemang.

Inte helt oväntat blir det en av de mer kända låtarna One Last Night On Earth som sedan utmärker att vi just nu befinner oss i “Dada land”; stora uppblåsta bananer och flertalet “Dada land-flaggor” viftas ute i publikhavet och i några minuter är vi alla enade och under duons styre.

Med upplopp och världsrekord i kuddkrig och antalet personer utklädda till en frukt (yes) på en och samma plats så lämnar Dada Life alltid spår efter sig. Tyvärr är så inte fallet denna kväll. Den svenska publiken sviker sina landsmän och det skapas ingen riktig action som håller länge nog för att göra denna spelning lika minnesvärd.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA