x
Beyoncé: HOMECOMING: THE LIVE ALBUM

Beyoncé
HOMECOMING: THE LIVE ALBUM

Äntligen får vi återuppleva det felfria Beychella

GAFFA

Album / Parkwood Entertainment
Utgivning D. 2019.04.17
Recenserad av
Morgan Storesund Skarin

Coachella har länge fungerat som platsen för de mest legendariska, historieskrivande konserterna. Daft Punk 2006 är en av dem, Beyoncés förra året en annan. Bey är en av de bästa och den solklart mest professionella liveartisten vi har. På Coachella (eller Beychella) bjöd hon på sin mest spektakulära show någonsin.

Konserten hade allt. Destiny's Child gjorde comeback, vi fick äntligen se systrarna Knowles på scen tillsammans, Jay Z var där. Att bara uppleva spektaklet via ljudupptagningen är såklart inte lika ultimat som helheten, men det är inte dåligt det heller.

Beyoncé kan leverera en av de största hitkavalkaderna som finns och hon behandlar det inte slarvigt. Homecoming är ett två timmar långt medley av Queen B:s bästa låtar, de bästa delarna av hennes låtar och delvis nytt, invävt material.

Den college-influerade orkestern på scen spelar en viktig roll i att skapa nya versioner och snygga övergångar. Ursäkta, uteslutande utsökta övergångar. Allt är nämligen helt perfekt. Det finns inte en enda skavank, inte en enda felsatt ton eller misstag från någon inblandad.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA