x
Robbie Williams: In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990-2010

Robbie Williams
In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990-2010

Robbie Williams: In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990-2010

GAFFA

Album / EMI
Utgivning D. 2010.10.22
Recenserad av
Bella Hansson

Robbie Williams är en stor artist. Det är bara att erkänna. Britten började sin karriär i det episka pojkbandet Take That och när de splittrades var Robbie den enda som lyckades med sin solokarriär.

Nu, lagom till detta skivsläpp, har de gamla pojkbandsmedlemmarna återförenats. Robbie och Gary Barlow har släppt en singel tillsammans, Shame, som är öppningslåten på skiva ett av två. Låten har fått blandat mottagande, men mestadels har det varit positivt. Om det är för låtens skull eller för att det är hajpen över att Robbie och Gary gör en låt tillsammans är svårt att säga.

Dock går det inte att förneka att Robbie har många hits i bagaget. Och det räcker till en dubbelskiva med 39 låtar. Det finns guldkorn, och så finns det spår han kunnat hoppa över. Men för att nämna några är Tripping, Feel, Kids (tillsammans med Kylie Minogue), She's The One och Millenium riktigt stora låtar älskade av många. Och då har jag inte ens nämnt Let Me Entertain You som är en av de mest spelade och showigaste låtarna någonsin.

Runt 2006 var Robbie Williams en riktig gigant. Han fyllde arena efter arena världen över. De senaste åren har det inte gått lika bra för Robbie, och därför passar det bra med en greatest hits-skiva nu för att påminna publiken om vilken underhållare han är. Lite tröttsamt kan tyckas, men på något sätt måste man ju hålla sig kvar i rampljuset.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA