x
Teddybears: No more Michael Jackson EP

Teddybears
No more Michael Jackson EP

Teddybears: No more Michael Jackson EP

GAFFA

EP / Epic
Utgivning D. 2011.07.12
Recenserad av
Jack Hildén

Det har aldrig varit min avsikt att se Teddybears live tre gånger. Men varje gång har jag gått därifrån med en upprymd känsla och tänkt att det här är nog värt att kolla upp ändå. Hem och ladda ner Teddybears alltså.

All beundran till de som står ut första låten. Uppenbarligen finns ni där ute, och ni kommer tycka om "No more Michael Jackson EP". Fyra låtar som gjorda för att spelas vid midnatt på vilka klubbar/festivaler som helst. Teddybears vet hur sånt görs vid det här laget, och när ljudet romantiserar det konstgjorda så är det också lättare att få för sig att de inte ens behövt anstränga sig. Inbjudna gäster är Wiley och Trimbal. De riktar sig mot en berusad och levande publik. Och när den publiken råkar sitta hemma, var för sig, framför datorn blir det plötsligt så obota dumt att höra en smurfröst sjunga "Weed in a rizzla" åttioelva gånger.

Till industriella beats och en enda fras per låt framträder allt i världen som borde göras istället för just det här, så mycket tydligare. Att se dem på en festival till exempel.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA