x
Kevin Costner And Modern West: From Where I Stand

Kevin Costner And Modern West
From Where I Stand

Kevin Costner And Modern West: From Where I Stand

GAFFA

Album / Ear Music
Utgivning D. 2011.09.19
Recenserad av
Daniel Horn

Kevin Costner har återvänt till vidderna som filmen Dansar med vargar visar upp. I alla fall om ska tro titeln Indian Summer, som agerar öppningsspår på From Where I Stand. Öppningen ger också en klar indikation på att den ärrade skådespelaren gräver vidare bland de amerikanska countryrock-rötterna. Musik som för tankarna till en redan uddlös Tom Petty eller valfri avdankad Nashville-artist, som lutar sig tillbaka på goda försäljningssiffror.

Tempot lunkar på så där lagom för en åldrande rocker. Gitarrerna brusar på bekväma nivåer och bakom dem, de bredbenta poserna.

Where do we go from Here bryter av, inte bara i tempo. Den stillar även Bryan Adams-sympatisörers ständiga hunger för nostalgiska återblickar. "It was the best of times", sjunger Kevin Costner och skickar ännu en klyscha rakt ner i hinken. Där kan vi även samla resten av den här samlingen plågoandar till låtar.

Med tanke på den katastrofala insatsen i The New Daughter kan jag inte ens dra till med att Kevin Costner borde hålla sig till filmbranschen och stanna där. Jag ser nog hellre att han tar sig till de där vidderna, finner ro och lämnar sina kulturyttringar för gott.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA